Skip to content

Personenvervoer

Taxi personenvervoer

Doordat Taxi 053 Enschede het motto ‘service, stiptheid, comfort’ keer op keer waar maakt hebben we al meerdere zakelijke klanten mogen verwelkomen. Hierbij moet u denken aan klanten die we van één van de luchthavens ophalen en dan naar een bedrijf of hotel mogen brengen. Zo noemen wij onze service personenvervoer in Enschede.

Of klanten die aankomen met de trein en dan vervoert moeten worden naar een bedrijf of hotel. Maar ook een lokale ondernemer die naar een zakenlunch gebracht moet worden weet Taxi 053 Enschede te vinden. In onze luxe personenvervoer optie is het heel gemakkelijk en fijn om te reizen.

Zakelijke klanten kunnen op rekening rijden, maar doordat de voertuigen zijn voorzien van de betaalmogelijkheden middels creditcard of pinpas wordt daar steeds minder gebruik van gemaakt.

Buiten deze betaalmogelijkheden is contant betalen ook nog steeds een mogelijkheid.

Ben je op zoek naar een taxi in de omgeving van Enschede? Of een taxi van Enschede naar Hengelo en vice versa of van Enschede naar Haaksbergen? Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen via 053-2600 600 of hieronder een boeking plaatsen voor personenvervoer.