Skip to content

Taxi boeken enschede

Een Taxi boeken in Enschede via Taxi-053

Wij vervoeren u waar en wanneer u dat maar wilt in Enschede. Wij garanderen een comfortabele taxirit. Ook voor groepsvervoer in Enschede moet u bij Taxi-053 zijn. Het boeken van een taxi in Enschede is simpel en eenvoudig. Op deze pagina leggen wij de verschillende mogelijkheden van het boeken van een taxi bij ons uit. Denk hierbij aan het boeken via uw telefoon, Whatsapp of via het contactformulier.

Snel en eenvoudig een taxi in Enschede boeken

U kunt op verschillende manieren een taxi in Enschede bij ons boeken. U kunt ons via 053 2600600 bellen of ons via de onderstaande “Boek Nu” knop een Whatsapp sturen. U heeft ook de optie om een taxi te boeken via het contactformulier (Link met anchor naar het formulier) dat u onderaan deze pagina kunt vinden.

Na het boeken van uw taxi komen wij u op het daarvoor afgesproken moment ophalen. Nadat u naar tevredenheid op uw bestemming bent aangekomen, kunt u gebruikmaken van verschillende betaalmethodes. Denk hierbij aan betaling in contanten, Visa en Mastercard.

Telefonisch taxi boeken in Enschede

Het boeken van een taxi door te bellen is snel en eenvoudig. Door 053 2600600 te bellen krijgt u direct en collega van onze centrale aan de lijn. Nadat u heeft opgegeven waar en hoelaat wij u kunnen oppikken en waar u naartoe wilt sturen wij één van onze chauffeurs uw kant op. Wij merken dat het boeken van een taxi telefonisch het snelste gaat. U hoeft niet te wachten op een reactie en u staat direct met ons in contact. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken dat u door drukte in de wacht wordt gezet. Onze centrale is namelijk, middels Oktavium Bereik, direct met al onze chauffeurs verbonden. Dit is op deze manier ingericht om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Taxi boeken in Enschede via Whatsapp

Door op de onderstaande knop te klikken wordt u direct met ons via Whatsapp in contact gebracht.

Wij vernemen via een Whatsapp bericht graag van u wat uw bestemming is, met hoeveel personen u bent, en wanneer wij u op een door u gekozen plek kunnen ophalen. Zodra uw bericht door één van onze collega’s van de centrale is bekeken, ontvangt u een boekingsbevestiging. Hierna komen wij u op de afgesproken plek en tijd ophalen. Tegenwoordig communiceert iedereen via Whatsapp, dat maakt het boeken van een taxi in Enschede op deze manier laagdrempelig. Een smartphone is het enige dat u nodig heeft. Wanneer u een taxi via Whatsapp boekt, krijgt u over het algemeen binnen enkele minuten een reactie op uw boeking.

Taxi boeken in Enschede via het boekingsformulier

Door het contactformulier in te vullen, kunt u ook een taxi in Enschede boeken. Nadat u de velden “Van” en “Naar” heeft ingevuld en u uw contactgegevens heeft achtergelaten, krijgen wij een melding in onze centrale. Wij zullen hierna contact met u opnemen om uw boeking te bevestigen. Na het bevestigen van uw boeking, zorgen wij er voor dat u naar tevredenheid op uw bestemming aankomt.