Skip to content

Taxi 053 van Enschede naar Hengelo

Taxi 053 van Enschede naar Hengelo

Om van Enschede naar Hengelo te komen, kun je gebruik maken van meerdere vervoersmogelijkheden. Er is een prima aansluiting per trein, maar daarbij moet je wel rekening houden met verschillende opstaptijden en het feit dat er niet altijd treinen rijden. Daarom staat Taxi 053 voor jou klaar! Om veilig en snel naar Hengelo te komen vanuit Enschede, kun je een taxi boeken bij Taxi 053. Ook last minute kunnen wij een oplossing voor je bieden. Wil je er zeker van zijn dat wij beschikbaar zijn op jouw gewenste dag en tijd? Boek dan op tijd je taxi, zo ben je er zeker van dat wij op dat moment voor jou klaar staan.

De voordelen van reizen met een taxi

  • Je hoeft niet met de trein, dus geen krappe zitplekken;
  • Je hoeft niemand van je familie of vrienden te vragen je te brengen of te halen;
  • Je komt op tijd aan op je afspraak;
  • Je wordt voor de deur afgezet;
  • Je kunt zowel vroegtijdig, als last minute je taxi boeken;
  • Je reist comfortabel.

Ook als je niet alleen reist is een taxi een perfecte optie. Onze standaard taxi’s kunnen 4 personen vervoeren. Ben je met meer dan 4 personen? Ook voor grotere groepen is het mogelijk om met ons ‘groepsvervoer’ naar Hengelo te reizen. Wij kunnen met gemak 8 t/m 16 personen vervoeren.

Taxi 053 van Enschede naar Hengelo

Uiteraard is het ook mogelijk om bij Taxi 053 een taxi te boeken van Hengelo naar Enschede. Of boek meteen een taxi boeken voor je heen- én je terugweg. Zo weet je zeker dat je op het gewenste tijdstip weer in de taxi kunt stappen.

Boek nu jouw taxi

Aangezien Taxi 053 gevestigd is in Enschede, bieden wij een perfecte aansluiting naar en van Hengelo. Boeken en betalen gaat erg makkelijk bij Taxi 053. Het is mogelijk om kort van tevoren een taxi te boeken. Betalen kan met creditcard, pinpas of gewoon contant.