Skip to content

Taxi 053 naar Schiphol

Taxi 053 naar Schiphol

Om veilig en snel naar luchthaven Schiphol te komen, staat Taxi 053 voor je klaar. Doordat Taxi 053 staat voor ‘service, stiptheid & comfort’ kun je van tevoren een taxi boeken die je naar Schiphol brengt. Niet alleen voor vooruit geplande vluchten, maar ook voor last minute vluchten kun je op ons rekenen. Wil je er zeker van zijn dat wij beschikbaar zijn op jouw gewenste dag en tijd? Boek dan een taxi zodra je weet wanneer je naar Schiphol moet.

De voordelen van een taxirit naar Schiphol:

  • Je hoeft niet met de trein, dus geen krappe zitplekken;
  • Je hoeft niemand van je familie of vrienden te vragen je te brengen;
  • Je komt op tijd aan op Schiphol;
  • Je wordt voor de deur van Schiphol afgezet;
  • Je kunt zowel vroegtijdig, als last minute je taxi boeken;
  • Je reist comfortabel.

Vaak zijn treinen overvol als je richting een luchthaven reist. Zelf naar een luchthaven rijden is mogelijk, maar dan moet je je auto daar die periode te parkeren. Het parkeren van een auto bij een luchthaven is duur. Daarnaast kunnen eventuele familieleden dan ook geen gebruik meer maken van deze auto. Taxi 053 biedt de oplossing: boek een taxi naar Schiphol. Ook als je niet alleen reist, is een taxi een perfecte optie. Onze standaard taxi’s kunnen 4 personen vervoeren.

Ben je met meer dan 4 personen? Ook voor grotere groepen is het mogelijk om met ons ‘groepsvervoer’ naar Schiphol te reizen. Wij kunnen met gemak 8 t/m 16 personen vervoeren.

Naast onze dienst ‘airportservice’, bieden wij ook andere mogelijkheden aan zoals discovervoer, zakelijk vervoer, ziekenvervoer en allerlei andere diensten op maat.

Boek nu jouw taxi van Enschede (of omgeving) naar Schiphol

Uiteraard is het ook mogelijk om bij Taxi 053 een taxi te boeken van Hengelo naar Enschede. Of boek meteen een taxi boeken voor je heen- én je terugweg. Zo weet je zeker dat je op het gewenste tijdstip weer in de taxi kunt stappen.