Skip to content

Taxi 053 naar index in Duitsland

Taxi 053 naar index in Duitsland

Om veilig en snel naar de uitgaansgelegenheid Index in Schüttorf (Duitsland) te komen, staat Taxi 053 voor je klaar. Doordat Taxi 053 staat voor ‘service, stiptheid & comfort’, kun je kort van tevoren een taxi boeken om naar Index in Duitsland te gaan. Zowel discogangers die vooraf plannen, als discogangers die op het laatste moment besluiten toch een gezellige avond te willen hebben in Index, kunnen gebruik maken van de snelle diensten van Taxi 053.

Discotheek/Club Index bevindt zich net over de grens in Schüttorf Duitsland. Hierdoor is het gemakkelijk om daar vanuit Enschede en omgeving een avond te gaan stappen. Onze standaard taxi’s kunnen 4 personen vervoeren.

Ben je met meer dan 4 personen? Ook voor grotere groepen is het mogelijk om met ons ‘groepsvervoer’ die kant op te gaan. Wij kunnen met gemak 8 t/m 16 personen vervoeren.

Naast onze dienst ‘discovervoer’, bieden wij ook andere mogelijkheden aan zoals airportservice, zakelijk vervoer, ziekenvervoer en allerlei andere diensten op maat.

Boek nu jouw taxi naar Index

Boeken en betalen gaat erg makkelijk bij Taxi 053. Het is mogelijk om op korte termijn een taxi te boeken. Betalen kan met creditcard, pinpas of gewoon contant. Hierdoor staat niks jou in de weg om een avond te gaan genieten in Discotheek Index. Ook een retour taxi boeken vanaf Index is direct mogelijk, zodat je er zeker van bent dat je voor de terugweg ook vervoer hebt.